Confidentialitate

Declaratie de Confidentialitate

Prin intermediul prezentei Declaratii de confidentialitate, Promotii-Magazine va ofera informatii privind politica noastra de confidentialitate si deciziile pe care le puteti lua în legatura cu modul în care datele dumneavoastra sunt colectate online si procesate. Prezenta declaratie se gaseste pe pagina noastra de pornire precum si în subsolul fiecarei pagini Web Promotii-Magazine. În dezvoltarea standardelor si politicilor de confidentialitate ale Promotii-Magazine , compania respecta si tine cont de toate principiile si programele cadru majore nationale si internationale, cu privire la standardele de confidentialitate.

1.Legaturi catre site-uri ce nu apartin Promotii-Magazine

Pentru confortul si informarea dvs., site-ul Promotii-Magazine ofera legaturi catre site-uri Web ale unor companii terte. Utilizarea acestor legaturi implica parasirea site-ului Web Promotii-Magazine . Promotii-Magazine nu controleaza acele site-uri sau practicile lor de confidentialitate, care ar putea sa fie diferite de practicile Promotii-Magazine . Nu aprobam si nu facem afirmatii privind site-urile companiilor terte. Declaratia de confidentialitate Promotii-Magazine nu acopera datele personale pe care decideti sa le furnizati sau care sunt colectate de catre respectivele companii terte. Va recomandam sa verificati politicile de confidentialitate ale tuturor companiilor înainte de a le trimite informatii personale.
De asemenea, este posibil sa furnizam caracteristici media de socializare pe site-ul Web, care va permit sa partajati informatii Promotii-Magazine cu retelele noastre de socializare si sa interactionati cu Promotii-Magazine pe diverse site-uri media de socializare. În functie de caracteristica, utilizarea de catre dvs. a acestor caracteristici poate provoca colectarea sau partajarea informatiilor despre dvs. Va încurajam sa revizuiti politicile si setarile de confidentialitate de pe site-urile media de socializare cu care interactionati, pentru a va asigura ca întelegeti informatiile care ar putea fi partajate de site-urile respective.

2. Colectarea datelor personale

Pentru a va oferi servicii de o calitate cât mai buna si pentru a va întelege nevoile si interesele, Promotii-Magazine colecteaza, exporta si proceseaza date cu caracter personal dupa notificarea si obtinerea aprobarilor corespunzatoare, precum si cu depunerea oricaror documente cerute de autoritatilor de protectie a datelor, acolo unde este cazul. De exemplu, atunci când comandati produse sau servicii, cereti informatii, va abonati sa primiti materiale de marketing sau de suport, va înregistrati sau înregistrati unul dintre produsele Promotii-Magazine, participati la concursuri sau sondaje de opinie , va vom cere sa ne furnizati informatii personale pentru completarea acestor tranzactii. Tipul de informatii personale pe care ni le furnizati pe aceste pagini ar putea sa contina informatii de contact ca de exemplu nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronic , preferinte asupra produselor si serviciilor, preferinte de contact.
Daca alegeti sa utilizati un program de recomandare a unui prieten de pe site-ul nostru, va vom cere adresa de posta electronica a prietenului dvs. si numarul de telefon mobil si-i vom trimite acestuia automat un singur mesaj cu invita?ia de a vizita site-ul. Promotii-Magazine utilizeaza si stocheaza aceste informatii numai în scopul de a trimite acest mesaj unic de posta electronica si pentru a pune la dispozitie o modalitate de blocare a mesajului de recomandare, acolo unde acesta exista.
Daca publicati, comentati sau partajati informatii personale, inclusiv fotografii, pe un forum public sau pe site-ul Promotii-Magazine, o retea de socializare, un blog sau alt forum de acest tip, retineti ca toate informatiile personale pe care le remiteti pot fi citite, vizualizate, colectate sau utilizate de alti utilizatori ai acestor forumuri si pot fi utilizate pentru a va contacta si a va trimite mesaje nesolicitate sau în scopuri asupra carora Promotii-Magazine nu detine controlul ?i nici dvs. Promotii-Magazine nu este responsabil pentru informatiile personale pe care alegeti sa le remiteti pe aceste forumuri.
Promotii-Magazine colecteaza, de asemenea, informatii de la surse disponibile pe piata pe care le considera credibile. Astfel de informatii ar putea sa cuprinda numele, adresa de e-mail si numarul de telefon . Informatiile culese de catre Promotii-Magzaine de la sursele sale comerciale ar putea fi folosite împreuna cu informatiile colectate de Promotii-Magazine atunci când vizitati site-ul Web Promotii-Magazine.

3. Cum folosim informatiile dumneavoastra

Informatiile pe care Promotii-Magazine le colecteaza pentru întelegerea nevoilor si intereselor dumneavoastra ajuta Promotii-Magazine sa livreze servicii corespunzatoare si adaptate nevoilor dumneavoastra. De exemplu, Promotii-Magazine poate utiliza informatiile dvs. în urmatoarele scopuri: – pentru a va ajuta sa finalizati o tranzactie sau o comanda;
– pentru a comunica cu dumneavoastra cu privire la produse si servicii;
– pentru a furniza servicii si asistenta;
– pentru a va tine la curent cu noile servicii si beneficii;
– pentru a furniza oferte promotionale personalizate;
– pentru a selecta informatii care sa va fie transmise;
– pentru a personaliza site-ul Web Promotii-Magazine;
– pentru a va permite sa luati parte la concursuri si sondaje de opinie;
– pentru a va contacta cu privire la produsele sau serviciile Promotii-Magazine.

Relatarile afisate pe site-ul nostru Web sunt publicate numai cu permisiunea expresa a persoanei fizice sau a companiei care le-au facut.

4. Cum dezvaluim datele dumneavoastra

Promotii-Magazine nu va vinde, nu va închiria si nu va concesiona altora informatiile dumneavoastra personale, decât cu exceptia unor situatii descrise în aceasta Declaratie. Promotii-Magazine utilizeaza furnizori de servicii pentru a va livra produse, servicii si pentru a asista Promotii-Magazine în probleme de marketing si de comunicare. Din rândul acestor furnizori fac parte, de exemplu, furnizori de servicii pentru clienti, servicii de marketing, furnizori de servicii de posta electronica, procesatori automati de date si firme de curierat. Furnizorii de produse si servicii se obliga prin contract sa respecte confidentialitatea informatiilor primite în numele Promotii-Magazine si nu le este permis sa utilizeze aceste date în alte scopuri decât în vederea prestarii serviciilor în favoarea Promotii-Magazine.
Cu exceptia cazurilor descrise în aceasta declaratie, Promotii-Magazine nu va dezvalui informatiile dvs. personale pe care le furnizati Promotii-Magazine cu terti care nu apartin de Promotii-Magazine , fara permisiunea dvs., cu urmatoarele exceptii: – a raspunde cererilor de informatii autorizate corespunzator din partea autoritatilor statului;
– a se conforma oricaror legi, regulamente, citatii, sau hotarâri judecatoresti;
– a cerceta si a contribui la prevenirea amenintarilor de securitate, a fraudelor sau altor activitati rau intentionate;
– a impune/proteja drepturile si bunurile Promotii-Magazine
– a proteja drepturile sau siguranta personala a angajatilor Promotii-Magazine si a tertilor în ce priveste bunurile Promotii-Magazine sau utilizarea acestora.

Este posibila aparitia unor circumstante în care, din motive strategice sau comerciale, Promotii-Magazine decide sa vânda, sa cumpere, sa fuzioneze sau sa reorganizeze în alt mod activitatea comerciala. O astfel de tranzactie poate implica dezvaluirea informatiilor personale catre cumparatorii potentiali sau existenti, sau primirea unor astfel de informatii de la vânzatori. Practica Promotii-Magazine este de a cauta sa asigure o protectie corespunzatoare a informatiilor în cadrul acestui tip de tranzactii.

5. Optiunile dvs. si selectarea preferintelor privind protectia confidentialitatii dvs.

Promotii-Magazine va ofera posibilitatea de a primi o varietate de informatii în completarea produselor si serviciilor noastre. Puteti sa va abonati sa primiti informatii legate de anumite produse si servicii si sa alegeti sa primiti înstiintari cu continut general din partea Promotii-Magazine. Puteti alege mijlocul prin care Promotii-Magazine sa va transmita aceste informatii generale: prin posta electronica, telefonic sau prin dispozitivul mobil. Puteti sa va exprimati sau schimbati alegerile privind fie abonarea sau primirea de informatii generale la punctul de colectare a datelor sau prin utilizarea altor metode, enumerare în paragrafele care urmeaza. Aceasta optiune nu este valabila în cazul comunicarilor administrative privind finalizarea comenzilor, contractelor, activita?ii de suport, avertizarilor de siguranta si actualizarilor de drivere sau a altor înstiintari de natura administrativa sau tranzactionala, deoarece scopul principal al acestor înstiintari nu este de natura promotionala.
Înstiintarile prin posta electronica pe care le veti primi de la Promotii-Magazine va vor fi furnizate conform acestei declaratii. Unele înstiintari prin posta electronica ar putea sa utilizeze instrumente automate de colectare a datelor.

Comunicari generale Promotii-Magazine

Comunicarile generale Promotii-Magazine ofera informatii cu privire la produse, servicii si/sau suport. Acestea ar putea cuprinde informatii cu privire la noi produse, oferte speciale sau invitatii sa participati la cercetari de piata. Daca doriti sa renuntati la aceste comunicatii generale utilizati una dintre urmatoarele metode:
Urmati instructiunile de renuntare incluse în toate comunicarile de posta electronica. .
Pentru a va dezabona de la mesajele livrate pe dispozitivele mobile, raspundeti la mesaj cu „NU” .
Scrieti office@promotii-magazine.ro . Asigurati-va ca furnizati numele, informatii de contact relevante si informatii relevante specifice despre preferintele dvs. de confidentialitate.

6. Accesul la informatiile dumneavoastra si exactitatea acestora

Promotii-magazine face eforturi pentru a asigura corectitudinea înregistrarii informatiilor dvs. personale. În acest sens, va oferim mijloace de acces rezonabil la informatiile dvs. personale pe care le-ati furnizat Promotii-Magazine, cât si posibilitatea rezonabila de a revizui si a corecta aceste informatii sau de a cere sa fie transformate în date anonime, sa fie blocate sau sa fie sterse, dupa caz. Pentru a va proteja intimitatea si siguranta, vom face toate eforturile rezonabile pentru a va verifica identitatea (parola si date de identificare a utilizatorului) înainte de a va permite accesul la date. .

7. Pastrarea informatiilor dumneavoastra în conditii de siguranta

Promotii-Magazine îsi asuma cu seriozitate încrederea pe care ne-o acordati. Pentru prevenirea dezvaluirilor neautorizate, pentru mentinerea acuratetei informatiilor si pentru asigurarea unei procesari corespunzatoare a informatiilor, Promotii-Magazine foloseste proceduri fizice, tehnice si administrative corespunzatoare pentru protejarea informatiilor pe care le colectam.

8. Modificari la aceasta declaratie

În cazul în care modificam declaratia noastra de confidentialitate, vom publica aici declaratia revizuita, împreuna cu data reviziei actualizate. Daca facem modificari semnificative în declaratia noastra, va vom anunta si prin alte mijloace, cum ar fi trimiterea unui mesaj de posta electronica sau publicarea unei notificari pe pagina noastra de pornire.

9. Cum sa ne contactati

Promotii-Magazine apreciaza opiniile dvs. Daca aveti comentarii sau întrebari despre declaratia noastra de confidentialitate, trimiteti-le la office@promotii-magazine.ro .

10.Reclamele si ofertele Promotii-Magazine pe site-urile Web ale tertilor

Promotii-Magazine încheie contracte cu furnizorii de produse si/sau servicii pentru a amplasa reclame pe site-uri Web detinute de terti.

Afiseaza comentarii